5 Tips about Borduur You Can Use Today

Wiki Article

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede service :D Zeker aan te raden

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software program, zo krijgt u een prijs op maat.

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde read more match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede service :D Zeker aan te raden

Report this wiki page